JoomBall - Cookies

Respekt | Kunnskap | Selvhjelp (Topptekst)

Respekt | Kunnskap | Selvhjelp

flagg engelsk 40x25px   flagg polsk 40x25px

Senter mot incest og seksuelle overgrep i Hordaland (Topptekst)

TELEFON
55 90 49 90

EPOST

Viktig melding

koronavirus 1

Koronavirus og SMISO Hordaland

Som mange andre er også vi i unntakstilstand for tiden. Les mer om vår gjeldende status i denne artikkelen.

 

Vil du hjelpe til med å utdanne bedre leger i Bergen?

Oppdatering:
Alle plassene er nå fulltegnet og han er takknemlig for alle som ønsker å bidra. Prosjektet starter opp igjen i november 2019 og interesserte kan ta kontakt direkte med Edvin Schei på mobil: 97413790 eller på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Universitetet i Bergen ved Edvin Schei (Professor dr.med.) har tatt kontakt med SMISO Hordaland med ønske om et samarbeid om undervisningen til medisinstudentene. Målet er at førsteårs legestudenter skal bli kjent med mennesker som har erfaring med sykdom og helsevesenet. De ønsker frivillige som kan bidra i undervisningen og snakke om sine opplevelser som pasient i møte med helsevesenet.

Dersom det er noen brukere som ønsker å stille som frivillig kan SMISO være behjelpelig med å legge til rette for samtalerom, der en kan møte studentene og ha de første samtalene, før en tar det videre inn i undervisningen til studentene. Kriteriet for å delta er at man må tåle å stå foran et publikum i et auditorium med unge legestudenter og fortelle sine historier.

Aktuelle dager for å møte studentene i undervisningen i auditoriet er: 6. mars kl. 13.00, 8. mars kl. 12.00 og 12 og 13. mars kl. 13.00.

Informasjonsbrev fra Universitetet, inkludert Påmelding- og samtykkeskjema (til pasientkontakt-kurset) kan lastes ned på denne linken. (PDF-format).
Interesserte kan også få dette på SMISO.

Interesserte brukere kan selv ta kontakt med Edvin Schei på tlf 55 58 61 00.

Ta gjerne kontakt med Lillian eller Trine hvis du lurer på noe.